Előadás 2024.04.13 Pozsonyeperjes

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Előadás 2024.04.13 Pozsonyeperjes

április 13 @ 17:00 18:30


Kedves kertbarátok! 🌞🌈

Évi vagyok a Táncoló virágok kertjéből – Szlovákia első öko-tudatos alapon létrehozott látogatható magán virágoskertjének tulajdonosa és egyben létrehozója így nagy örömömre szolgál, hogy meghívhatlak benneteket 2024.04.13.-án Szomorú Miklós a neves magyarországi kertészmérnök előadására, amit 17:00 órai kezdettel Miklóssal együtt közösen fogunk megtartani a pozsonyeperjesi kultúrházban a következő címszó alatt:” Lazán öröm kertészkedni”❤️

Hogyan lesz gyommentes a kerted anélkül, hogy folyamatosan ásnál és kapálnál? Hogyan lesznek szépek és egészségesek a növények? Milyen növényeket válassz a kertedbe?

Az előadás keretein belül szó lesz a talajjavításról, a mulcsozásról, a komposztálásról, a tudatos növényválasztásról és még sok egyéb másról. Az előadást követően még maradunk veletek egy kis beszélgetésre.

 Azok, akik még nem ismerik Szomorú Miklóst, Magyarország egyik legszebb látogatható magán virágoskertjének tulajdonosát, akkor engedjétek meg, hogy kicsit bemutassam most őt nektek. Miklós végzettsége kertészmérnök. A Spektrum Home HU tv csatorna kertészeti adásai szaktekintélye és egyben műsorvezetője. Hatalmas szakmai gyakorlattal rendelkezik a természetes alapon működő kertek létrehozásában. Szinte hihetetlen, de saját tapasztalatból is tudom, hogy az így létrehozott kertek önfenntartóak, kevés a vízszükségletük, és olyan hagyományos munkaeszközöket, mint például a kapa, nem igényelnek, mivel nem gyomosodnak.

Nagy örömömre szolgál, hogy rengeteg elfoglaltsága mellett Miklós elfogadta meghívásomat így általa és velem, veletek együtt tovább terjeszthetjük a természetes, könnyen fentartható kertek koncepcióját azzal a céllal, hogy legyen minél több a természetes módon fenntartott kertek száma, amivel nemcsak egészségünket támogatjuk de egyben a természetet is.

Bízom benne, hogy az előadáson sok hasznos tanáccsal gazdagodtok majd, amit a saját, a családotok és környezetetek javára tudtok fordítani.

Ne feledjétek, nem a természet ellen dolgozunk, hanem vele együtt! Segítünk a természetnek, ezáltal ő is a segítségünkre lesz!

Nagyon sok szeretettel várunk titeket!

 Évi és Miklós

Jegyek

Az alábbi számok tartalmazzák a már a kosarában lévő jegyeket erre az eseményre. A “Jegyek beszerzése” gombra kattintva szerkesztheti a meglévő résztvevői adatokat, valamint módosíthatja a jegyek mennyiségét.
A jegyek már nem elérhetőek

Pozsonyeperjes kulturház

Hlavná 382/17
Jahodná, 93021 Slovakia (Slovak Republic)
+ Google Térkép